Kunstgras in de voortent

Voor op de camping is kunstgras een ideale oplossing. Kunstgras is gemakkelijk te leggen, is het hele jaar door mooi en verzorgd en heeft weinig onderhoud nodig. Hierdoor heeft u het continu een mooi verzorgde staplek! Door alle tenten, luchtbedden en andere spullen van de voorgangers zijn deze plaatsen vaak een grote zandbak. Hier een daar een grassprietje welke vaak verdord en geel zijn. Tover de staanplaatsen en kampeer plekken om tot een kunstgras camping! Kunstgras biedt een ideale ondergrond voor op de camping. Als eigenaar van een camping of vakantiepark kan er ook voor gekozen worden om bepaalde plaatsen te voorzien van kunstgras. Het gras heeft nauwelijks onderhoud nodig. Kampeerders zullen erg blij zijn met een kampeerplek met kunstgras:

- Geen dode plekken waar de voorgangers hun tent geplaatst hadden

- Een frisse en mooie uitstraling

- Hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden

- Het kunstgras voelt zacht aan

kunstgras in de voortent

Voordelen Kunstgras

Ook biedt het voordelen voor u als eigenaar van de camping of vakantiepark. U kunt uw gasten altijd een mooie en schone plek aanbieden. U heeft geen hersteltijd en onderhoud meer nodig tussen de boekingen in en u hoeft nooit meer te maaien, zaaien, sproeien etc! Daarnaast is kunstgras uiteraard en erg mooi en verzorgd gezicht. Ook zullen klanten met hooikoorts geen last meer hebben.

 

Uw tent en caravan op kunstgras

U kunt ook gemakkelijk een tent plaatsen op kunstgras. Haringen kunnen eenvoudig door het kunstgras heen geplaatst worden. Het is wel belangrijk dat er extra aandacht aan de gekozen plek gegeven wordt. Het is een optie om ervoor te kiezen om een standaard plek te maken waar de tent geplaatst wordt je dat er een groenstrook van kunstgras wordt gelegd. Hierdoor staat de tent op de grond en wanneer men uit de tent stapt op het kunstgras kan leven. Dit werkt hetzelfde bij een caravan, hier kan het kunstgras in de voortent gelegd worden. Het zand zal onderin de mat gaan zitten waardoor het lijkt en voelt alsof het helemaal schoon is! Normaal veegt u de voortent elke dag omdat het helemaal vol met zand ligt, dit is met kunstgras niet meer nodig. Wanneer u naar huis gaat kunt u de kunstgrasmat uitschudden en oprollen zodat u de mat kunt opbergen voor volgend jaar! Wij hebben verschillende soorten kunstgras welke zeer goed te gebruiken zijn op de camping. Kom vrijblijvend langs om te bekijken of er iets naar uw smaak tussen zit. Dit kan uiteraard op maat gesneden worden.

Kunstgras op de camping