Hamat kunstgras

Hamat kunstgras is ongeacht de uitvoering altijd van een uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat Kunstgras Direct de keuze heeft gemaakt Hamat kunstgras in het assortiment op te nemen. Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten aan als het gaat om grastapijt. Het voordeel is bovendien dat kunstgras van Hamat in allerlei uitvoeringen beschikbaar is. De serie Landscape biedt alleen al de gelegenheid om met verschillende kenmerken rekening te houden. Bijvoorbeeld met de breedte in cm of met de poolhoogte, maar eveneens met de prijsklasse. De prijs wordt overigens vastgesteld per m2.

Hamat kunstgras met keuze uit poolhoogte

Bij de aanschaf van Hamat kunstgras is het aan te raden om rekening te houden met de poolhoogte. Hiermee wordt de lengte van de sprieten in het grastapijt bedoeld. Hamat kunstgras met een poolhoogte van bijvoorbeeld 22 mm lijkt door de lengte van de sprieten net echt gras. Het grastapijt heeft met deze sprietlengte een natuurlijke uitstraling. Het is uiteraard ook mogelijk om voor een andere poolhoogte te kiezen. De hoogte en de dichtheid van de sprieten bepalen de zachtheid van Hamat kunstgras. Hoe hoger de poolhoogte is des te zachter voelt het aan om op het grastapijt te liggen. Hamat kunstgras met een poolhoogte van bijvoorbeeld 35 mm of 40 mm is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt om op te spelen, maar ook om op te relaxen. Bij het maken van een keuze is er rekening te houden met de locatie. Komt het kunstgras op een balkon, dakterras of in een grote tuin om de functie van een onderhoudsvrij gazon te vervullen. Weet u niet welke keuze voor u het meest geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met Kunstgras Direct. Wij helpen u graag verder.

Online Hamat kunstgras kopen

Kunstgras Direct biedt u de gelegenheid om Hamat kunstgras online te bestellen. Het grastapijt is in de serie Landscape beschikbaar in een breedte van 200 en 400 cm. U profiteert bij Kunstgras Direct van de voordelige prijzen van Hamat kunstgras. Kijkt u maar eens wat de voordeelprijs is per m2. De bestelling is eenvoudig online te plaatsen. U hoeft alleen maar de gewenste breedte en poolhoogte van het Hamat kunstgras te selecteren. Als u nog twijfels heeft, is het mogelijk om eerst een gratis staal met kunstgras aan te vragen. Dat biedt als voordeel dat u het Hamat kunstgras in het echt ziet en voelt. Overigens is dat eveneens mogelijk in onze winkel in Wolvega. U bent dan ook van harte welkom om onze winkel met Hamat kunstgras in Wolvega te bezoeken. Hier heeft u onder meer de mogelijkheid om de showtuinen te bekijken en het Hamat kunstgras te voelen. Bestelt u liever toch online? Wij leveren door heel Nederland en België.

Kunstgras Hamat

To Top